Lokaal nieuws dinsdag 19 februari 2019

Finzie nu ook in Barneveld met hypotheekadvies vanaf €1399,-

En één jaar de Best Uit Garantie waarmee je door onze maandelijkse check geld blijft besparen!

Paul Heijboer opende in november 2018 zijn Finzie vestiging in Barneveld. Hij gelooft net als Finzie dat mensen gelukkiger leven als hun geldzaken op orde zijn. Daarom kan je bij Paul al vanaf €1399 een hypotheek afsluiten die écht bij jouw huidige en toekomstige situatie past. Paul helpt ook bij het oversluiten van jouw hypotheek. Met de Best Uit Garantie worden al je andere geldzaken, schadeverzekeringen, en spaargeld een jaar lang gratis gecheckt. Altijd fijn, als je aan de eindstreep geld over houdt!

Paul Heijboer: de financieel coach van Barneveld

Al enige tijd wilde Paul voor zichzelf beginnen en herkende zich in de eigentijdse werkwijze van Finzie. “Finzie is een onafhankelijke aanbieder van financiële producten. Een hypotheek afsluiten is voor veel mensen toch best spannend: je koopt maar een paar keer in je leven een huis! Dat moet goed gebeuren en goed voelen! Daarom kan je waar en wanneer je wilt vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen.”

“Ik heb 20 jaar voor de Rabobank organisatie gewerkt en heb daarbij voor diverse lokale Rabobanken gewerkt. Ik ben daar werkzaam geweest als hypotheekadviseur, private banker en kantoordirecteur. Klanten vinden het prettig dat ik iemand ben die hen helpt in een financiële wereld die steeds ingewikkelder wordt. Ik houd van duidelijke taal en geen kleine lettertjes.”

Door zijn ervaring als hypotheekadviseur kent Paul alle klappen van de zweep, waardoor hij ook voor jouw unieke situatie de beste hypotheek kan vinden. Heb je al een hypotheek en wil je weten of dat goedkoper kan? Paul kijkt graag met je mee of oversluiten een slimme zet is in jouw situatie. Wil je snel schakelen of gewoon lekker thuis blijven? Dan kan je ook via de webcam of telefoon met Paul je hypotheek regelen.

Volgens Paul besparen klanten door de aanpak van Finzie al snel duizend euro op de advieskosten. “Finzie is goedkoper dan gemiddelde traditionele adviseurs. Als starter kun je al voor €1399,- een hypotheek afsluiten die écht bij jouw huidige en toekomstige situatie past. Bovendien berekenen we geen provisie, van verborgen kosten is geen sprake en een eerste, oriënterend gesprek is altijd gratis.”

Kies voor Finzie en krijg de Best Uit Garantie

Als je hypotheekadvies afneemt bij Finzie, krijg je er een jaar lang de Best Uit Garantie bij! Hiermee worden elke maand jouw verzekeringen gecheckt en kan jij zonder omkijken keihard geld besparen op je verzekeringen en je hypotheek. Verandert er iets in je situatie of kan je betere deals krijgen? Dan zie je dat direct in jouw Finzie app en kun je met één druk op de knop provisieloos oversluiten.

Vrijblijvende kennismaking met Paul Heijboer

Benieuwd naar wat Paul voor je kan doen? Bel hem op 06-40280324 of stel je vraag per mail: barneveld@finzie.nl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden