Lokaal nieuws maandag 21 maart 2022 Bron: Thuis in Bloemendal

Start bouw eerste woningen in Bloemendal Barneveld

Dinsdagmiddag 15 maart jl. is de start van de bouw van de eerste woningen in het project ‘Thuis in Bloemendal’ in Barneveld gevierd met de kopers en betrokkenen

Dinsdagmiddag 15 maart jl. is de start van de bouw van de eerste woningen in het project ‘Thuis in Bloemendal’ in Barneveld gevierd met de kopers en betrokkenen. Om de start van deze duurzame buurt te vieren heeft Guillaume Chevalier,  directeur Heilijgers Projectontwikkeling namens Heilijgers en alle kopers een cheque overhandigd aan Stichting Ons Bedrijf Barneveld. Naast deze schenking mag Stichting Ons Bedrijf Barneveld ook het oplevercadeau gaan maken voor de kopers. Zo worden er naast 42 woningen ook 42 nestkastjes opgeleverd eind dit jaar.

De bouw is gestart en de oplevering zal naar verwachting in het laatste kwartaal van 2022 plaatsvinden. Alle woningen zijn verkocht. 

Meer weten over Thuis in Bloemendal

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden