Villa Thorbecke

Barneveld - Barneveld
Actueel aanbod

vanaf € 399.000,-

Over dit project

Wonen aan de Thorbeckelaan

Aan de Thorbeckelaan in Barneveld zal binnenkort Villa Thorbecke gerealiseerd worden. Een luxe villa met maar liefst zeven appartementen vanaf circa 120 m2 t/m 210 m2. Villa Thorbecke is een exclusief project waarin luxe en kleinschaligheid bij elkaar komen.

De villa heeft een klassieke en hoogwaardige uitstraling en zal met aandacht voor details en kwaliteit verder worden ontworpen. Om dit ontwerp zo goed mogelijk verder vorm te geven willen we graag uw inbreng meenemen. Daarnaast vinden we het belangrijk om te weten wat uw specifieke woonwensen zijn.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden, schrijf u dan in via de projectwebsite (https://www.villathorbecke.nl/?rc=1#aanmelden)!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villa Thorbecke
Koopwoningen
7
Prijs vanaf
€ 399.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden