Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Thuis in Bloemendal

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Barneveld - Barneveld
Archief

€ 280.000,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 166m2
Kaveloppervlak
120 - 379m2
Inhoud
370 - 769m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Op een geweldige plek aan de rand van Barneveld komt de nieuwe, duurzame en groene woonwijk Bloemendal. Een woonwijk, omgeven door natuur, opgedeeld in verschillende deelplannen waarbinnen de huidige groenstructuur zichtbaar blijft en de contouren van het plan bepaalt. Binnen het deelproject de Bloemenvelden realiseert Heilijgers de 42 duurzame woningen van ‘Thuis in Bloemendal’.

De architectuur van de woonblokken en individuele woningen varieert door detaillering, kleur en dakvorm, waardoor een prachtig straatbeeld ontstaat passend in de groene setting. En dat op een plek tussen het gezellige centrum van Barneveld met alle voordelen van dien en de uitgestrekte natuur. Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Voel je thuis in Bloemendal.

'Thuis in Bloemendal’ biedt een keur aan woningen binnen het ruimte opgezette en groene deelplan ‘De Bloemenvelden’. Binnen de totaal 42 woningen heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende woningtypen. Woningen waarbij de begane grond zo is ingedeeld dat je hier ook een slaap- en badkamer vindt. Van starterswoningen tot ruime hoekwoningen. Uiteenlopende woningen in verschillende afmetingen, waar je voldoende ruimte hebt voor jouw hele gezin. En riante twee-onder-één-kapwoningen aan de rand van de wijk met een tuin op het zuidwesten.

De dorpse architectuur van alle woningen laat een variatie in vorm, detaillering en kleur zien, met als resultaat een nieuwe woonwijk waar je je meteen thuis voelt. Een woonwijk omringd door groen. Een woonwijk met duurzame woningen waar jij optimaal van kan profiteren. Ben je geïnteresseerd om hier straks te komen wonen? Laat dan je gegevens achter zodat je op de hoogte gehouden kan worden van de verdere ontwikkelingen en als één van de eerste op de hoogte bent als je jouw bouwnummervoorkeur en woonwensen kunt doorgeven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Bloemendal
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 42 beschikbaar
Prijs
€ 280.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden