Landgoed Prinsenbosch

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Barneveld - Voorthuizen
Actueel aanbod

vanaf € 895.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
3000 - 5500m2
Inhoud
1500 m3

Over dit project

Een royale villa volledig afgestemd op uw wensen. Aan de rand van het ruige ongerepte bos, te midden van de weilanden waar de paarden vrij kunnen draven en de dauw ’s ochtends het gras bedekt. Het is geen droom en zeker geen utopie: wonen op Landgoed Prinsenbosch is realiteit.

Landgoed Prinsenbosch biedt ruimte aan vijftien uitermate royale kavels. U bepaalt zelf hoe uw droomwoning eruit komt te zien. Als het maar binnen het bestemmingsplan en de eisen van het beeldkwaliteitsplan past. Ook uw samenwerkingspartners kiest u zelf: van de architect tot de aannemer. Vrijheid in de breedste zin van het woord.

Optimaal genieten, daarvoor staat Landgoed Prinsenbosch garant. Want hoe vaak in uw leven maakt u het nu mee dat u het helemaal zelf voor het zeggen hebt?

Tevens hebben twee architecten te weten Atelier 3 uit Leusden en Maas Architecten uit Lochem een aantal schitterende ontwerpen uitgewerkt voor Landgoed Prinsenbosch. Deze zijn door gerenommeerde aannemers begroot. Voor meer informatie zie deze website of neem contact op met de makelaar.

U kunt al een schitterende villa inclusief kavel kopen vanaf ¤895.000,- VON.
Gelegen tussen Apeldoorn en Amersfoort neemt Landgoed Prinsenbosch een centrale positie in. Via de A1 of de Apeldoornseweg bent u in een mum van tijd waar u moet zijn: in het gezellige centrum van Amersfoort, in de binnenstad van Apeldoorn, in het altijd dynamische Amsterdam of op luchthaven Schiphol.
Ook fijn om te weten is dat zowel de NS-stations Harselaar als Barneveld dichtbij Landgoed Prinsenbosch liggen. Dus ook zonder auto kunt u hier prima uit de voeten.
Landgoed Prinsenbosch bevindt zich in de gemeente Barneveld op het snijvlak van twee natuurgebieden: de Veluwe en Gelderse Vallei. Een unieke locatie. 's Morgens wordt u gewekt door het geluid van vogels. En wanneer u de gordijnen opent, kijkt u uit over de natuur. Hoe kunt u nog beter wakker worden?

Uitgestrekte weilanden wisselen zich af door bossen, beken, heidevelden en prachtige meren. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Bent u golfliefhebber? Dan treft u het helemaal, want de golfbaan ligt naast de deur. En de omliggende dorpen en steden beschikken over alle voorzieningen die u nodig heeft. Alles binnen handbereik en dat te midden van de natuur.
Rust is iets wat op Landgoed Prinsenbosch overheerst. Heerlijk na een lange dag werken. Maar soms wilt u er ook even op uit. En dat kan! De mogelijkheden tot vermaak liggen aan uw voeten. Van het gezellige centrum van Amersfoort, de binnenstad van Apeldoorn, het altijd dynamische Amsterdam tot luchthaven Schiphol.

Bent u cultuurliefhebber? Ook dan kunt u uw hart ophalen. De omgeving kent een rijke historie en beschikt over een uitgebreid aanbod aan musea en theaters. Denk eens aan Paleis Het Loo en Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Met Dierenpark Amersfoort, Dolfinarium Harderwijk en Apenheul en de Julianatoren in Apeldoorn is vermaak voor de hele familie binnen handbereik.

Zoekt u het wat dichter bij huis? Breng dan een bezoek aan Voorthuizen. Hier vindt u winkels, een sportschool, kappers en niet te vergeten: diverse restaurants waar u zich culinair kunt laten verrassen.

Volop mogelijkheden dus om erop uit te gaan. En na zo'n uitstapje rijdt u weer lekker naar huis. Naar uw eigen droomvilla omgeven door rust. Dat is pas genieten!
U leidt een druk leven. In uw vrije tijd wilt u optimaal genieten. Heeft u behoefte aan ontspanning? Dan hoeft u op Landgoed Prinsenbosch niet lang te zoeken. De 18-holes-golfbaanvan Edda Huzid bevindt zich namelijk in uw achtertuin.

Ziet u het al voor zich? Op een frisse zaterdagmorgen even een balletje slaan. Hoe kunt u het weekend nou beter beginnen! De golfbaan is uitgerust met een driving range, putting- en pitchinggreen. De perfecte plaats om te ontspannen. Maar ook menig zakendeal komt tot stand op de golfbaan en wordt achteraf, onder het genot van een goed glas wijn, beklonken.
Bouwvlak
De woning moet zich bevinden binnen het vastgelegde bouwvlak. Uitzondering vormen erkers tegen de gevel van het hoofdgebouw. Hiervoor geldt een maximale horizontale diepte van 1,5 meter en een maximale breedte van tweederde van de breedte van de voorgevel.

Kavel 15 mag voor 100% van het bouwvlak worden bebouwd. Voor de overige kavels geldt het volgende:
Maximaal 60% als het bouwvlak niet groter is dan 450 vierkante meter.
Maximaal 270 vierkante meter bij een bouwvlak van meer dan 450 en minder
dan 540 vierkante meter.
Maximaal 50% als het bouwvlak groter of gelijk is aan 540 vierkante meter.

Bouwhoogte
De goothoogte is maximaal 7,5 meter.
De bouwhoogte is voor een woning met een plat dak gelijk aan de
goothoogte. Voor een woning met een kap geldt een bouwhoogte
van 11 meter.

Onderbouw
Een souterrain onder het gebouw is toegestaan. Het peil van de begane grondvloer mag alleen niet meer dan 1,2 meter hoger liggen dan de peilhoogte van het terrein ter plaatse van de hoofdtoegang van de woning.
Het beeldkwaliteitsplan voor Landgoed Prinsenbosch heeft als doel de ruimtelijke kwaliteit van uw woonomgeving te waarborgen. Niet alleen nu, maar tot in de lengte van dagen. Uitgangspunt daarbij is het landschappelijke karakter te benutten en te versterken. Hieronder een aantal voorbeelden van richtlijnen uit het plan.

De langgerekte bouwvlakken liggen haaks op de Hunnenweg. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting van de bebouwing op het landschap. Tegelijkertijd betekent dit dat uw villa met de brede zijde representatief naar de woonstraat is gericht.

Doordat de architectuurstijl vrij is, stralen de villa’s individualiteit uit. Belangrijk is wel dat alle details en onderdelen zorgvuldig zijn mee-ontworpen zodat ze passen bij de stijl van het huis. Voor de gevels zijn diverse hoogwaardige materialen toegestaan. Voorwaarde daarbij is dat ze binnen een kleurenpallet van wit, rood, roodbruin of antraciet vallen. De keuze voor een plat dak of schuine kap is aan u.


Kaveloppervlaktes van 3.000 – 5.500 m².
Bebouwing gemiddeld 1.500 m³ mogelijk exclusief souterrain.
Prijzen vanaf € 550.000,-- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Prinsenbosch
Woningen
10 van 15 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 895.000,-
Type woningen
Geschakeld, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden