Holzenbosch

Barneveld - Voorthuizen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

De gemeente Barneveld ontwikkelt, samen met andere partijen, de nieuwe woonwijk Holzenbosch aan de zuidzijde van Voorthuizen. Naar verwachting worden de eerste woningen in 2015 gebouwd. De gemeente Barneveld start aan de kant van de Baron van Nagellstraat. De ontwikkeling van Holzenbosch gebeurt in twee fasen: in de eerste fase (de westzijde van het plangebied) worden ruim 325 gebouwd. De tweede fase (de oostzijde van het plangebied, noordelijk van de recreatieplas Zeumeren) wordt op een later moment ontwikkeld.

Op donderdag 3 februari 2011 is de nieuwe wijknaam bekendgemaakt: Holzenbosch. De naam verwijst naar het gebied, in het bijzonder naar een boerderij aan de Baron van Nagellstraat. De boerderij is recent afgebrand, maar er zijn plannen om de boerderij weer op te bouwen en een restauratieve functie te geven.

De gemeente Barneveld realiseert, samen met andere partijen, aan de zuidzijde van Voorthuizen de nieuwe woonwijk Holzenbosch. In de nieuwe woonwijk worden zo’n 325 woningen gerealiseerd

Meer informatie

Kenmerken

Project
Holzenbosch
Koopwoningen
450 (waarvan 450 beschikbaar)
Huurwoningen
50 (waarvan 50 beschikbaar)
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden