Holzenbosch, kavels

Barneveld - Voorthuizen
Archief

€ 290.000,- tot € 300.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
559 - 585m2

Over dit project

Wij hebben de mooiste plekjes voor u gereserveerd

Altijd al uw droomhuis zelf willen bouwen? In Holzenbosch Voorthuizen kan uw woon-droom werkelijkheid worden. Op verschillende plekken in deze nieuwe buurt zijn kavels met diverse ligging en grootte te koop. Binnen de vooraf bepaalde architectuurstijl kunt u hier zelf uw nieuwe woning realiseren. De gehele wijk wordt gebouwd in een dorpse stijl passend bij de omgeving en de voormalige boerderij die hier heeft gestaan. In onderstaande situatietekening kunt u zien welke kavel het beste bij uw wensen past en het bijbehorende kavelpaspoort downloaden. Vrij uitzicht, een tuin op het noord-westen of zuid-westen? Wij hebben de mooiste plekjes voor u gereserveerd.

De verkoop van de 7 kavels is gestart. Mocht u interesse hebben in een kavel in Holzenbosch kunt u contact opnemen met Heilijgers en een optie nemen op een kavel van uw keuze. In een optiegesprek kunt u vervolgens uw vragen stellen en de mogelijkheden bespreken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Holzenbosch, kavels
Koopwoningen
2
Prijs
€ 290.000,- tot € 300.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden