Actueel

Nieuws

Inschrijving gesloten Lokaal nieuws maandag 10 mei 2021

Inschrijving gesloten

De (digitale) inschrijving voor de woningen in "Thuis in Bloemendal" is gesloten

Je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven. Nadat de toewijzing heeft plaatsgevonden nemen de makelaars contact op met de kandidaten die een woning toegwezen hebben gekregen. De andere inschrijvers worden op de hoogte gebracht met een digitale nieuwsbrief. 

In the spotlight: "woningtype Boterbloem" Lokaal nieuws maandag 19 april 2021

In the spotlight: "woningtype Boterbloem"

Een zee aan ruimte - dat heb je zeker in deze maar liefst 7.8 meter brede woning. De enorme woonkamer heeft veel licht door de grote raampartijen

Een zee aan ruimte - dat heb je zeker in deze 7.8 meter brede woning. De enorme woonkamer heeft veel licht door de grote raampartijen. Aan de voorzijde zit de keuken met voldoende ruimte voor een groot kookeiland. Boven heb je een speelse indeling door de slaapkamer onder de schuine kap. Interesse in deze unieke woning? Geef dan jouw bouwnummervoorkeur door

bouwnummervoorkeur gesloten Lokaal nieuws dinsdag 13 april 2021

bouwnummervoorkeur gesloten

Je kunt nog steeds jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Op de website staat meer informatie over alle woningtypen, de impressies en de plattegronden.

Je kunt nog steeds jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Op de website staat meer informatie over alle woningtypen, de impressies en de plattegronden. Je zit nergens aan vast en kunt jouw keuze aanpassen als je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijft tijdens de verkoop. Op dat moment zijn de definitieve prijzen ook bekend.

Waarom moet ik mijn bouwnummervoorkeur doorgeven?
Door je voorkeuren door te geven kun je je alvast verdiepen in de woningen en de bouwnummers opslaan die je interessant vindt. Deze staan vervolgens overzichtelijk in je account. Door nu alvast je voorkeur voor 2 mei 23.59 uur as. door te geven maak je straks bij de toewijzing meer kans op een woning. Bovendien word je bij een inschrijving op de website ook op de hoogte gehouden van de start van de verkoop middels onze nieuwsbrief.

Prijsranges en verkoopprijzen
Na het analyseren van alle woonwensen zetten we de laatste puntjes op de i en worden de definitieve berekeningen uitgevoerd. We kunnen nu dus nog niet zeggen hoeveel een woning exact gaat kosten. Toch willen we de beschikbare informatie zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. Om dat te kunnen doen werken we met een prijsrange. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen te vinden op de website. Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met zondag 2 mei 2021 23.59 uur.

Bekijk alle stappen van het verkoopproces op de website. Mocht je nog vragen hebben de makelaars beantwoorden deze graag.

Wat zijn jouw woonwensen? Lokaal nieuws maandag 12 april 2021

Wat zijn jouw woonwensen?

Doe mee en geef jouw woonwensen door en heb invloed op de optiemogelijkheden. 

Bij de verkoopdocumentatie die straks beschikbaar is voor Thuis in Bloemendal zit een uitgebreide optiekeuzelijst met diverse optiemogelijkheden.

Heilijgers heeft in samenspraak met de architect al vele opties voor elk woningtype uitgewerkt. Mis je in deze opsomming nog opties dan heb je nu de gelegenheid om deze wensen aan ons door te geven.

Als opties meerdere keren aangevraagd worden en ze mogen conform bouwbesluit, omgevingsvergunning en Welstand uitgevoerd worden voegen wij deze toe aan de optiekeuzelijst. Zo heb je toch invloed op de optiemogelijkheden. 

Hoe doe je mee?
Log in in jouw account op de website en klik op "mijn woonwensen"

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden