Actueel

Nieuws

Alle woningen in het project zijn verkocht Lokaal nieuws maandag 13 september 2021

Alle woningen in het project zijn verkocht

Alle woningen in Thuis in Bloemendal zijn verkocht. 

Alle woningen in Thuis in Bloemendal zijn verkocht. De kans dat er nog een woning vrijkomt is klein. Mocht dit het geval zijn wordt er op basis van de voorwaarden van toewijzing een nieuwe kandidaat geselecteerd. Als alle leveringen hebben plaatsgevonden sturen wij opnieuw een bericht want dan is 100% zeker dat er geen woningen meer vrijkomen. 

We willen iedereen bedanken voor de interesse in dit project. Mocht je geen woning in dit project toegewezen hebben gekregen wensen wij je nog veel succes met het vinden van een nieuwe woning!

Inschrijving gesloten Lokaal nieuws maandag 10 mei 2021

Inschrijving gesloten

De (digitale) inschrijving voor de woningen in "Thuis in Bloemendal" is gesloten

Je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven. Nadat de toewijzing heeft plaatsgevonden nemen de makelaars contact op met de kandidaten die een woning toegwezen hebben gekregen. De andere inschrijvers worden op de hoogte gebracht met een digitale nieuwsbrief. 

In the spotlight: "woningtype Boterbloem" Lokaal nieuws maandag 19 april 2021

In the spotlight: "woningtype Boterbloem"

Een zee aan ruimte - dat heb je zeker in deze maar liefst 7.8 meter brede woning. De enorme woonkamer heeft veel licht door de grote raampartijen

Een zee aan ruimte - dat heb je zeker in deze 7.8 meter brede woning. De enorme woonkamer heeft veel licht door de grote raampartijen. Aan de voorzijde zit de keuken met voldoende ruimte voor een groot kookeiland. Boven heb je een speelse indeling door de slaapkamer onder de schuine kap. Interesse in deze unieke woning? Geef dan jouw bouwnummervoorkeur door

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden