Actueel

Nieuws

Finzie nu ook in Barneveld met hypotheekadvies vanaf €1399,- Lokaal nieuws dinsdag 19 februari 2019

Finzie nu ook in Barneveld met hypotheekadvies vanaf €1399,-


En één jaar de Best Uit Garantie waarmee je door onze maandelijkse check geld blijft besparen!


Paul Heijboer opende in november 2018 zijn Finzie vestiging in Barneveld. Hij gelooft net als Finzie dat mensen gelukkiger leven als hun geldzaken op orde zijn. Daarom kan je bij Paul al vanaf €1399 een hypotheek afsluiten die écht bij jouw huidige en toekomstige situatie past. Paul helpt ook bij het oversluiten van jouw hypotheek. Met de Best Uit Garantie worden al je andere geldzaken, schadeverzekeringen, en spaargeld een jaar lang gratis gecheckt. Altijd fijn, als je aan de eindstreep geld over houdt!


Paul Heijboer: de financieel coach van Barneveld


Al enige tijd wilde Paul voor zichzelf beginnen en herkende zich in de eigentijdse werkwijze van Finzie. “Finzie is een onafhankelijke aanbieder van financiële producten. Een hypotheek afsluiten is voor veel mensen toch best spannend: je koopt maar een paar keer in je leven een huis! Dat moet goed gebeuren en goed voelen! Daarom kan je waar en wanneer je wilt vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen.”

“Ik heb 20 jaar voor de Rabobank organisatie gewerkt en heb daarbij voor diverse lokale Rabobanken gewerkt. Ik ben daar werkzaam geweest als hypotheekadviseur, private banker en kantoordirecteur. Klanten vinden het prettig dat ik iemand ben die hen helpt in een financiële wereld die steeds ingewikkelder wordt. Ik houd van duidelijke taal en geen kleine lettertjes.”

Door zijn ervaring als hypotheekadviseur kent Paul alle klappen van de zweep, waardoor hij ook voor jouw unieke situatie de beste hypotheek kan vinden. Heb je al een hypotheek en wil je weten of dat goedkoper kan? Paul kijkt graag met je mee of oversluiten een slimme zet is in jouw situatie. Wil je snel schakelen of gewoon lekker thuis blijven? Dan kan je ook via de webcam of telefoon met Paul je hypotheek regelen.

Volgens Paul besparen klanten door de aanpak van Finzie al snel duizend euro op de advieskosten. “Finzie is goedkoper dan gemiddelde traditionele adviseurs. Als starter kun je al voor €1399,- een hypotheek afsluiten die écht bij jouw huidige en toekomstige situatie past. Bovendien berekenen we geen provisie, van verborgen kosten is geen sprake en een eerste, oriënterend gesprek is altijd gratis.”


Kies voor Finzie en krijg de Best Uit Garantie


Als je hypotheekadvies afneemt bij Finzie, krijg je er een jaar lang de Best Uit Garantie bij! Hiermee worden elke maand jouw verzekeringen gecheckt en kan jij zonder omkijken keihard geld besparen op je verzekeringen en je hypotheek. Verandert er iets in je situatie of kan je betere deals krijgen? Dan zie je dat direct in jouw Finzie app en kun je met één druk op de knop provisieloos oversluiten.


Vrijblijvende kennismaking met Paul Heijboer


Benieuwd naar wat Paul voor je kan doen? Bel hem op 06-40280324 of stel je vraag per mail: barneveld@finzie.nl

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw Lokaal nieuws maandag 17 december 2018

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een huis. Juist bij een woning die nog gebouwd moet worden, krijg je te maken met zaken die typisch zijn voor nieuwbouw. Anders dan wanneer je een bestaande woning zou kopen. Niet iedereen kent de terminologie.  

Een woning kopen doen we maar een paar keer in ons leven. Juist daarom is het belangrijk deze aankoop bewust en weloverwogen te doen. Je oriënteert op de woningen in een buurt waar je graag zou willen wonen en je bepaalt waar je behoefte aan hebt. Een groot huis met een tuin, een appartement of een bungalow bijvoorbeeld. Je laat je goed voorlichten over je hypotheekvorm en vervolgens raak je in gesprek over die ene woning die je zo graag zou willen. Bij een nieuwbouwwoning komen er dan termen voorbij die niet altijd even duidelijk zijn. We zetten de vijf belangrijkste op een rij en geven uitleg.

Bouwrente

Als de koopovereenkomst is getekend is de woning nog niet opgeleverd. Die moet immers nog gebouwd worden. De periode vanaf het tekenen van de overeenkomst tot aan de oplevering van het huis, moet er rente worden betaald, bouwrente of grondrente genoemd. Pas bij het tekenen van de hypotheekakte bij de notaris stopt het betalen van de grond- of bouwrente aan de aannemer.

Vrij op naam

Bij het kopen van een kavel of een nieuwbouwwoning worden er geen kosten koper in rekening gebracht. Het zijn de kosten die gemaakt worden om eigenaar van een huis te worden zoals overdrachtbelasting (2 procent van de woningprijs) en notariskosten voor de hypotheekakte.

Bouwdepot

De afgesloten hypotheeksom wordt in een bouwdepot gestort. Daarvan wordt de verdere bouw van de woning gefinancierd. Je ontvangt rente over het bedrag dat in het bouwdepot is gestort.

Vooroplevering

Een vooroplevering vindt plaats een week voordat het huis wordt opgeleverd. De aannemer gaat samen met de toekomstige bewoner de woning inspecteren. Het doel: er voor zorgen dat er geen gebreken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Mochten er dus gebreken blijken, dan moeten die eigenlijk in die tussenliggende week nog verholpen worden.

Ruwbouwopties

Dit zijn wijzigingen die aan de woning worden aangebracht die zo groot zijn dat ze belangrijk zijn voor de constructie van het huis en ook de voorbereiding van de bouw beïnvloeden.

Hoogste punt fase 1 Lokaal nieuws maandag 26 november 2018

Hoogste punt fase 1

Op 27 november jl. hebben de kopers en het bouwplaatspersoneel samen het hoogste punt van fase 1 gevierd.

Met "pannenbier" en een frietje werd er getoost op een voorspoedige bouw.  

Op 27 november jl. hebben de kopers en het bouwplaatspersoneel samen het hoogste punt van fase 1 gevierd. 

Met "pannenbier" en een frietje werd er getoost op een voorspoedige bouw. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden