Actueel

Nieuws

Start verkoop 20 mei 2021 17.00 uur Lokaal nieuws maandag 10 mei 2021

Start verkoop 20 mei 2021 17.00 uur

De (digitale) verkoop van "Thuis in Bloemendal" gaat op 20 mei 2021 om 17.00 uur van start.

De (digitale) verkoop van "Thuis in Bloemendal" gaat op 20 mei 2021 om 17.00 uur van start. Vanaf dat moment is de verkoopdocumentatie te downloaden op de website en kun je via jouw account het digitale inschrijfformulier invullen. De inschrijving loopt t/m zondag 30 mei 2021 om 23.59 uur. De volgorde van inschrijving heeft geen invloed op de toewijzing dus neem rustig de tijd. 

In the spotlight: "woningtype Boterbloem" Lokaal nieuws maandag 19 april 2021

In the spotlight: "woningtype Boterbloem"

Een zee aan ruimte - dat heb je zeker in deze maar liefst 7.8 meter brede woning. De enorme woonkamer heeft veel licht door de grote raampartijen

Een zee aan ruimte - dat heb je zeker in deze 7.8 meter brede woning. De enorme woonkamer heeft veel licht door de grote raampartijen. Aan de voorzijde zit de keuken met voldoende ruimte voor een groot kookeiland. Boven heb je een speelse indeling door de slaapkamer onder de schuine kap. Interesse in deze unieke woning? Geef dan jouw bouwnummervoorkeur door

bouwnummervoorkeur gesloten Lokaal nieuws dinsdag 13 april 2021

bouwnummervoorkeur gesloten

Je kunt nog steeds jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Op de website staat meer informatie over alle woningtypen, de impressies en de plattegronden.

Je kunt nog steeds jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Op de website staat meer informatie over alle woningtypen, de impressies en de plattegronden. Je zit nergens aan vast en kunt jouw keuze aanpassen als je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijft tijdens de verkoop. Op dat moment zijn de definitieve prijzen ook bekend.

Waarom moet ik mijn bouwnummervoorkeur doorgeven?
Door je voorkeuren door te geven kun je je alvast verdiepen in de woningen en de bouwnummers opslaan die je interessant vindt. Deze staan vervolgens overzichtelijk in je account. Door nu alvast je voorkeur voor 2 mei 23.59 uur as. door te geven maak je straks bij de toewijzing meer kans op een woning. Bovendien word je bij een inschrijving op de website ook op de hoogte gehouden van de start van de verkoop middels onze nieuwsbrief.

Prijsranges en verkoopprijzen
Na het analyseren van alle woonwensen zetten we de laatste puntjes op de i en worden de definitieve berekeningen uitgevoerd. We kunnen nu dus nog niet zeggen hoeveel een woning exact gaat kosten. Toch willen we de beschikbare informatie zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. Om dat te kunnen doen werken we met een prijsrange. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen te vinden op de website. Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met zondag 2 mei 2021 23.59 uur.

Bekijk alle stappen van het verkoopproces op de website. Mocht je nog vragen hebben de makelaars beantwoorden deze graag.

Wat zijn jouw woonwensen? Lokaal nieuws maandag 12 april 2021

Wat zijn jouw woonwensen?

Doe mee en geef jouw woonwensen door en heb invloed op de optiemogelijkheden. 

Bij de verkoopdocumentatie die straks beschikbaar is voor Thuis in Bloemendal zit een uitgebreide optiekeuzelijst met diverse optiemogelijkheden.

Heilijgers heeft in samenspraak met de architect al vele opties voor elk woningtype uitgewerkt. Mis je in deze opsomming nog opties dan heb je nu de gelegenheid om deze wensen aan ons door te geven.

Als opties meerdere keren aangevraagd worden en ze mogen conform bouwbesluit, omgevingsvergunning en Welstand uitgevoerd worden voegen wij deze toe aan de optiekeuzelijst. Zo heb je toch invloed op de optiemogelijkheden. 

Hoe doe je mee?
Log in in jouw account op de website en klik op "mijn woonwensen"

WAAR VOEL JIJ JE THUIS? Lokaal nieuws maandag 18 januari 2021

WAAR VOEL JIJ JE THUIS?

WAAR VOEL JIJ JE THUIS?

Thuis. Dé plek waar je kunt genieten met anderen, waar jij je comfortabel voelt en jezelf kunt zijn. Onze woonstijlen Barn, Park en Loft karakteriseren zich met een unieke sfeer. Landelijk, luxe of industrieel; in welke woonstijl voel jij je thuis? Wij van Van Losenoord helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

WOONSTIJL BARN

Deze landelijke woonstijl benadrukt een leven ver weg van de drukke stad, waar je tot rust komt en geniet van een eerlijk en bewust leven. Na een lange wandeling door weer en wind is het fijn thuiskomen in het robuuste, nonchalante interieur. Ontspan en verdrijf de alledaagse drukte met woonstijl Barn. De verschillende materialen zorgen voor een nonchalante uitstraling, denk hierbij aan linnen, katoen, wol en sisal. Door het gebruik van natuurlijke producten wordt ook hier de natuur weer doorgevoerd in het interieur.

WOONSTIJL PARK

Een huis dat pronkt en trots is op zijn voorkomen. Luxe woonstijl Park brengt een ode aan ons cultureel erfgoed met als inspiratiebron de Hollandse historie. Het interieur is rijk en uitnodigend. Er zal niks ontbreken aan dit interieur door de verschillende kleuren, materialen en structuren. Glanzende materialen met een rijke structuur benadrukken de luxe sfeer in het interieur. Geniet van het leven met luxe woonstijl Park.

WOONSTIJL LOFT

Industriële woonstijl Loft staat voor nuchter, recht door zee en zonder te veel afleiding. Door de industriële, eigenzinnige en persoonlijke ruimte voelt elke creatieveling zich hier thuis. Stoere structuren in gestileerde vormen zijn een speels geheel in het interieur. Eerlijke materialen – zoals beton, steen en metaal – vormen de basis van de ruimtes die in elkaar overlopen en objecten individuele aandacht krijgen. Kom hier om te ontspannen en geniet van de ruimte om je heen met woonstijl Loft.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, heeft Home Made By Design Date ontwikkeld, een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met een Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen met de interior designer van Van Losenoord ontrafel je wat het thuisgevoel voor jou betekent. Benieuwd welke woonstijl – landelijk Barn, luxe Park of industrieel Loft – bij jou past? Kom erachter.

 

 

Alle kavels zijn verkocht Lokaal nieuws dinsdag 12 januari 2021

Alle kavels zijn verkocht

Alle kavels zijn verkocht en getransporteerd. De bouw van de laatste kavel gaat binnenkort van start.

Alle kavels zijn verkocht en getransporteerd. De bouw van de laatste kavel gaat binnenkort van start.

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS Lokaal nieuws vrijdag 27 november 2020

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS

In navolging van de tweejaarlijkse Stijlgids brengt Home Made By dit jaar een exclusief inspiratieboek uit waarin je wordt uitgedaagd om na te denken over wat thuis voor jou betekent. Je ontvangt het boek gratis bij een Design Date met een interior designer van Van Losenoord.

Het belang van thuis
Thuis is dat kleine stukje aarde dat van jou is. Een veilige, vertrouwde plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Maar bovenal is thuis een weerspiegeling van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je thuis voelen in je eigen huis, is een belangrijke basis voor persoonlijk welzijn en geluk. Van Losenoord gelooft dat het creëren van een thuis een persoonlijke proces is dat gaat over authenticiteit en jezelf durven zijn. En daarom lanceert de interieurspecialist dit jaar een exclusief inspiratiegids. De gids dient als vertrekpunt in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis en laat je op een andere manier naar je interieur kijken.

Wat betekent thuis voor jou?
Stap voor stap neemt de inspiratiegids je mee door de unieke werkwijze van Home Made By. Het begint met een Design Date: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. De gids ontvang je voorafgaande aan een Design Date, zodat jij je goed kunt voorbereiden op het gesprek. In de gids en tijdens de Design Date worden belangrijke vragen gesteld: Wat vertelt jouw huis over jou? Waar voel jij je thuis? Welke kleuren horen bij jou? En welke materialen vind je mooi? De antwoorden op deze en meer vragen geven een duidelijk beeld van wat thuis voor jou betekent. Na afloop van de Design Date maakt de interior designer op basis van jouw smaak en stijl een 2D- of 3D-ontwerp van jouw droomhuis.

Een écht thuis creëren
Van Losenoord doet er alles aan om voor jou een écht thuis te creëren. Met een team van vakspecialisten begeleiden zij jouw project van begin tot eind. Wil jij aan de slag met je interieur? Vraag een Design Date aan bij Van Losenoord en ontvang het gratis Home Made By-inspiratiegids.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bekijk onze website:

https://www.homemadeby.nl/vanlosenoord-putten

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden