Holzenhoef

Barneveld
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort in verkoop : 49 Woningen Holzenhoef in Voorthuizen
Deze zomer start Heilijgers met de verkoop van 49 koopwoningen in Voorthuizen. De woningen maken deel uit van de nieuwe woonwijk Holzenbosch waar totaal ongeveer 327 woningen worden gerealiseerd. Het gebied ligt gunstig tegen het bestaande dorp, vlakbij de A1 en op loopafstand van recreatiegebied Zeumeren.
In de nieuwe woonwijk komt een gevarieerd woningprogramma met afwisselende architectuurstijlen. Het wordt een dorpse sfeer met kronkelende straatjes, hofjes en veel groen. De woningen van Heilijgers worden ontworpen door Van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk. De ontwerpen zijn inmiddels goedgekeurd en er is gestart met de verdere uitwerking.

In deelfase Holzenhoef brengt Heilijgers de volgende nieuwbouwhuizen in verkoop: 8 sociale koopwoningen, 40 vrije sector rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 7 prachtig gelegen vrije kavels. De kavels zijn bestemd voor zelfbouw. Het is de bedoeling dat begin 2018 wordt gestart met de bouw van de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Holzenhoef
Koopwoningen
49

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barneveld.

Aanmelden